Художник Петро Бойко створив нові серії картин "Перемога України" та "Кольоровий світ"

Людина багатьох талантів – художник, колекціонер, експериментатор – Бойко Петро. Навіть у наші дні митець невпинно працює та підтримує моральний дух українців.

художник Бойко Петро на виставці

Незважаючи на свій вік, Бойко Петро пише нові картини і за останні кілька років навіть створив дві цікаві серії. Перша - "Перемога України", яка сподобалася глядачам та критикам.

картини Бойко Петра на виставці, перемога України


«Я у перші місяці війни не дивився на яскраві фарби. На полотнах була війна. Багато робіт віддавав і віддаю для підтримки ЗСУ, їх купують, а волонтери кошти беруть на потреби військових. А зараз у мене на серці — тільки думки про Перемогу. І цю виставку я готував з думками про нашу Перемогу», — відмітив Петро Бойко на відкритті виставки.


На окрему подяку заслуговує заряд позитиву художника, який заклав його у свої картини. Подивившись картини із серії "Перемога України", хочеться подякувати художнику за його заряд позитивом у такі важкі дні..

відвідувачі виставки картин Бойко Петра


художник Бойко Петр на персональній виставці картин
відвідувачі виставки картин Бойко Петра
картина козак мамай, художник Бойко Петро
картина перемога, художник Бойко Петро
картина музиканти художник Бойко Петро
картина авангард Бойко Петра

Після цього художник створює позитивну, барвисту серію "Кольоровий світ". Тут ми знову побачили того самого Петра Бойка, який так сподобався поціновувачам мистецтва. У нових картинах знову творчі експерименти художника – барвисті кольори, дивакуваті сюжети та авторський почерк авангардизму.


Ось ще додаткова нагода захоплюватись художником - Петро Бойко відкрив нову виставку на свій 70 день народження. Відмінний приклад для наслідування – оптимізм у фарбах творчості та кожен день у житті. Невелике відео-репортаж з виставки "Кольоровий світ" Бойка Петра:

Переходьте на сторінку нашої галереї та оберіть картину Бойко Петра, яка буде чудовим доповненням інтерʼєру та колекції.

Читайте також:

Фоторепортаж виставки "Яскраві та відверті полотна Петра Бойко"