Склад для зберігання предметів мистецтва

Сьогодні як ніколи актуальним є питання надійного сховища, щоб можна було надійно зберегти витвори мистецтва. Крім властивостей складу, таке приміщення має відповідати декільком важливим вимогам.

Сам питання зберігання предметів мистецтва - картин, графіки, скульптур, дуже відповідальне і дороге. У зв'язку з сьогоднішньою ситуацією в країні цей процес став ще складнішим і набагато витратнішим. Відразу варто зазначити, що гарантувати на всі 100% безпеку та цілісність усіх предметів не візьметься жодна компанія в Україні. Це обумовлено нестабільною ситуацією на військовому фронті та можливими пошкодженнями внаслідок попадання снарядів, ракет та "прильотів" їх уламків.

зберігання картин, склад

Але це не скасовує факту наявності приміщень галереї АртДом, які регулярно контролюються та перевіряються нашими співробітниками. Ми утримуємо та охороняємо власну колекцію предметів мистецтва, які налічують понад 400 одиниць, тому як ніхто інший знаємо про особливості та вимоги до цього процесу.

зберігання предметів мистецтва , склад, сховище

Сховище для предметів мистецтво не таке вимогливе як до дорогого сиру, хамона чи ікри, але все-таки є низка вимог, які допоможуть не просто зберегти картини, а й зберегти їх у первозданному вигляді. Ось список вимог, які галерея АртДом регулярно підтримує для збереження предметів мистецтва:

- сухе приміщення з ремонтом;

- постійна кімнатна температура на рівні 18-22 градусів;

- приміщення, що провітрюється без вогкості, що збереже витвори мистецтва від плісняви та інших неприємних наслідків;

- далеко від водопровідних труб, що виключає ймовірність затоплення на випадок аварій, прориву труби та інше;

- без шкідників (гризунів та комах);

- без прямих променів сонця;

- з пожежною та охоронною сигналізацією;

- з обмеженим доступом.

охороняються, з обмеженим доступом, без прямих променів сонця, з пожежною сигналізацією, у Києві.

зберігання картин на складі


Для розрахунку вартості зберігання - вкажіть кількість картин, їх розміри та термін розміщення. Наші менеджери зроблять розрахунок у найкоротший час та повідомлять про вартість такої послуги.

Зателефонуйте нам +38 063 247 8102

Або напишіть нам в telegramв Viber, або у Whatsapp

* Фото, які використовуються, не відображають реальні сховища галереї АртДом і використовуються в демонстративних цілях.