Новини та статті АртДом

Укріплені ящики для доставки картин та скульптур

Фахівці галереї АртДом уже понад 7 років займаються доставкою предметів мистецтва по всьому світу. Тому ми з радістю допоможемо перевезти, доставити ваш цінний предмет мистецтва до будь-якої точки земної кулі.
Читати далі

Склад для зберігання предметів мистецтва

Сьогодні як ніколи актуальним є питання надійного сховища, щоб можна було надійно зберегти витвори мистецтва. Крім властивостей складу, таке приміщення має відповідати декільком важливим вимогам.
Читати далі

Реставрація картин у майстерні АртДом

Нам надіслали фотографії великої картини, на якій зображено гарний лісовий краєвид. Для детального огляду ми побачили багато моментів, на які реставратор варто звернути увагу.
Читати далі

Оформлення картин у раму (багет)

У цій статті ми розповімо як правильно оформлювати картину в раму та відповімо на популярні питання художників, колекціонерів та любителів мистецтва з цієї теми. 
Читати далі

Сертифікат автентичності картин

Сертифікат Автентичності Картин: Гарантія Оригінальності та Захист Інвестицій Сертифікат автентичності для картин відіграє важливу роль у світі мистецтва, забезпечуючи колекціонерів та інвесторів надійними доказами про походження та оригінальність творів. Цей документ є ключовим елементом при купівлі, продажу або передачі картин, підтверджуючи, що витвір мистецтва дійсно створений заявленим художником і є справжнім. Сертифікат автентичності містить детальну інформацію про походження, технічні характеристики та стан картини, що не тільки забезпечує безпеку угод на ринку мистецтва, а й служить інструментом у боротьбі з підробками. Володіння таким сертифікатом надає впевненості колекціонерам, роблячи їх інвестиції в мистецтво прозорішими та захищеними.
Читати далі

Як отримати сертифікат автентичності на картину, скульптуру

У цій статті ми розглянемо приклад, як художнику, скульптору отримати сертифікат автентичності на витвір мистецтва.
Читати далі

Перевезення картин та скульптур до Європи від надійного перевізника

Перевезення предметів мистецтва потребує ретельного підходу до справи. Весь персонал повинен акуратно брати в руки картину, скульптуру, ретельно запаковувати та надійно фіксувати в кузові автомобіля.
Читати далі

Як дізнатися автора картини та отримати документ авторства

Розглянемо два варіанти, в яких можна отримати документ від авторства - атрибуцію, висновок експерта. 
Читати далі

Доставка картин, скульптур за кордон під ключ

Зручна послуга галереї АртДом – доставка предметів мистецтва "під ключ". Ви надсилаєте нам Новою поштою картини, скульптури або привозите до нашої майстерні за адресою – Київ, вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 6. 
Читати далі

Як надійно запакувати картину для доставки за кордон

У цій статті ми опишемо та покажемо процес упаковки предметів мистецтва (картин, скульптур, графіки, ікон) для відправки за кордон України.
Читати далі