Перевезення предметів мистецтва по Україні

Для перевезення крихкого та цінного предмета, зокрема - предмета мистецтва, потрібен особливий підхід. У таких випадках можуть допомогти ті фахівці, які мають позитивний досвід у цій сфері. Компанія АртДом працює в тому числі і як галерея, тому добре знає всю специфіку з транспортування предметів мистецтва. 

перевезення предметів мистецтва по Україні


На сторінках нашого сайту ми вже описували схожі послуги:

дозвіл для вивезення картин за кордон

упаковка предметів мистецтва для перевезення та відправлення,

перевезення картин до Європи та Великобританії,

- доставка картин поштою по всьому світу.

У цій статті ми опишемо послугу з перевезення предметів мистецтва Україною. У компанії АртДом працюють дві майстерні з упаковки предметів мистецтва, також працюють надійні співробітники, які акуратно перенесуть та транспортують крихкі та цінні витвори мистецтва.

доставка предметів мистецтва по Україні

Для упаковки картин та скульптур ми розробили та запатентували авторську конструкцію. У нашому поєднанні пакувальних матеріалів - цінні предмети залишаються цілими та неушкодженими по всьому шляху перевезення, доставки.

Для перевезення великих, об'ємних предметів, які вимагають особливої уваги, ми виготовляємо решетування та захисні короби. Такі укріплені конструкції дарують спокій усім учасникам договору та гарантують акуратну доставку загалом.

Ми працюємо офіційно як ФОП, і з кожним замовником ми підписуємо договір про співпрацю. При отриманні сплати ми видаємо фіскальний чек, а після закінчення дії договору ми підписуємо акт прийому-передачі.

Окремим розділом кожного договору є конфіденційність, тому ми не розголошуємо отриману інформацію без згоди всіх учасників договору.

упаковка картин для міжнародної доставки та перевезення
картина в укріпленому ящику з ДВП

Ми підтримуємо активність у соціальних мережах та розміщуємо кейси, власні новини та ділимося корисними порадами з нашими передплатниками. Відгуки наших замовників говорять самі за себе – АртДом допоможуть у вирішенні питань у сфері мистецтва.

Нещодавно ми перевезли майстерню художника з Києва до Парижа та доставили понад 100 картин:


Дуже відповідальне замовлення було перевезення великої порцелянової дівчинки в Австрію. Висота скульптури понад 120 см і зажадала багато зусиль, щоб наша команда зуміла успішно перевезти скульптуру на виставці за короткий термін:


Підпишіться на наші соціальні мережі та будьте в курсі останніх новин від компанії АртДом:

facebook

instagram

youtube - канал

 

Щоб розрахувати вартість доставки, перевезення вантажу (предметів мистецтва – картин, скульптур) – зателефонуйте нам за номером +38 063 247 8102

Напишіть нам в Телеграм

Напишіть нам в Viber

Напишіть нам в WhatsApp

Напишіть на электронную почту: artdom.com.ua@gmail.com


Ми працюємо кожного дня з 10:00 до 20:00.