Новини та статті АртДом

Туранський Олександр - онлайн-каталог робіт художника

Онлайн-каталог робіт видатного художника - Туранського Олександра Олексійовича (1936 року народження, Бердичів, Україна). 
Читати далі

Художник Петро Бойко створив нові серії картин "Перемога України" та "Кольоровий світ"

Людина багатьох талантів – художник, колекціонер, експериментатор – Бойко Петро. Навіть у наші дні митець невпинно працює та підтримує моральний дух українців.
Читати далі

Каталог картин Туранського Олександра - Живопис, пластика

Галереї АртДом була в гостях у колекціонера і нам пощастило знайти каталог робіт Туранського Олександра "Живопис. Пластика". Каталог був виданий ТОВ "Емірат" у 2006 році за допомогою Миколи Кудренка та Дмитра Полубесова тиражем всього у 500 екземплярів.. 
Читати далі

Сторінками каталогу виставкових картин Туранського Олександра

Туранський Олександр – це цілий розділ в історії українського мистецтва. Художник виріс у напрямку соцреалізму, але хотів створювати картини у зовсім іншому стилі. Після багатьох років експериментів Туранський створив авторський стиль, який став уже впізнаваним..
Читати далі

Укріплені ящики для доставки картин та скульптур

Фахівці галереї АртДом уже понад 7 років займаються доставкою предметів мистецтва по всьому світу. Тому ми з радістю допоможемо перевезти, доставити ваш цінний предмет мистецтва до будь-якої точки земної кулі.
Читати далі

Склад для зберігання предметів мистецтва

Сьогодні як ніколи актуальним є питання надійного сховища, щоб можна було надійно зберегти витвори мистецтва. Крім властивостей складу, таке приміщення має відповідати декільком важливим вимогам.
Читати далі

Реставрація картин у майстерні АртДом

Нам надіслали фотографії великої картини, на якій зображено гарний лісовий краєвид. Для детального огляду ми побачили багато моментів, на які реставратор варто звернути увагу.
Читати далі

Оформлення картин у раму (багет)

У цій статті ми розповімо як правильно оформлювати картину в раму та відповімо на популярні питання художників, колекціонерів та любителів мистецтва з цієї теми. 
Читати далі

Сертифікат автентичності картин

Сертифікат Автентичності Картин: Гарантія Оригінальності та Захист Інвестицій Сертифікат автентичності для картин відіграє важливу роль у світі мистецтва, забезпечуючи колекціонерів та інвесторів надійними доказами про походження та оригінальність творів. Цей документ є ключовим елементом при купівлі, продажу або передачі картин, підтверджуючи, що витвір мистецтва дійсно створений заявленим художником і є справжнім. Сертифікат автентичності містить детальну інформацію про походження, технічні характеристики та стан картини, що не тільки забезпечує безпеку угод на ринку мистецтва, а й служить інструментом у боротьбі з підробками. Володіння таким сертифікатом надає впевненості колекціонерам, роблячи їх інвестиції в мистецтво прозорішими та захищеними.
Читати далі

Як отримати сертифікат автентичності на картину, скульптуру

У цій статті ми розглянемо приклад, як художнику, скульптору отримати сертифікат автентичності на витвір мистецтва.
Читати далі