Доставка картин, скульптур за кордон під ключ

Зручна послуга галереї АртДом – доставка предметів мистецтва "під ключ". Ви надсилаєте нам Новою поштою картини, скульптури або привозите до нашої майстерні за адресою – Київ, вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 6. 

доставка картин за кордон під ключ

Оскільки виготовлення коробок і ящиків потребує досвіду у складанні, наявності часу, матеріалів та інструментів для їх виготовлення - багато замовників передають нам предмети мистецтва і просять заразом відправити за кордон.  . Друга майстерня була відкрита у серпні 2023 року в самому центрі Києва, щоб художники, колекціонери та просто поціновувачі мистецтва могли швидко отримати коробку для відправки картини за кордон.

коробки для доставки картин за кордон


Отримавши картину, скульптуру ми протягом 2-3 днів оформляємо документи на вивіз від експерта і паралельно виготовляємо укріплені коробки і ящики. Якщо це буде доставка поштою - це означає, що через 2-3 дні у Вас буде трекномер посилки і сайт для її відстеження в реальному часі. Якщо це буде перевезення - ми будемо повідомляти Вас у месенджерах про пересування водія та за 1 добу до прибуття повідомимо Вам дату та час прибуття вантажу за адресою.

упаковка картин для відправки за кордон
Упаковка кількох картин в одну велику коробку
виготовлення коробки для доставки картин за кордон
Коробки різних модифікацій під розміри картин, робимо вручну на замовлення


Доставка картин, скульптур "під ключ" - означає, що ваш предмет мистецтва буде переданий одержувачу в руки за адресою. Це максимально зручно та комфортно для вашого клієнта (замовника), який має отримати максимум задоволення від угоди.


Щоб дізнатися вартість послуги - зателефонуйте нам +38 063 247 8102 або напишіть нам у telegramу Viber, або в Whatsapp

Протягом 10 хвилин ми розрахуємо та повідомимо вартість доставки (перевезення) під ключ.


Якщо вартість, терміни Вам не підійдуть - Ви можете замовити окремо документи на вивезення та упаковку.


Ми працюємо щодня з 10:00 до 20:00.